Veiligheidsfolie

Extra veiligheid voor kinderen.

Met veiligheidsfolie op ramen voorkom je dat mensen door een ruit (naar beneden) vallen. Daarnaast verklein je de kans op letsel bij ruitbreuk. Ons veiligheidsfolie is gecertificeerd. De certificering wordt soms verplicht gesteld door regelgeving. Veiligheidsfolie is doorzichtig en heeft geen donkere tint. Je ziet dus niet dat het folie op de ramen zit.

Deze glasfolie of plakfolie wordt met name toegepast op glas in scholen, kinderdagverblijven, winkels en kantoren en natuurlijk bij u thuis! De folie voldoet aan de ARBO en NEN-3569 EN12600 eisen, zodat uw glas wordt erkend als veiligheidsglas.

Het complete verhaal over veiligheidsfolie op ramen

Veiligheidsraamfolie: Bescherming en Gemoedsrust

In een wereld waar veiligheid en gemoedsrust steeds belangrijker worden, is veiligheidsraamfolie een innovatieve oplossing die steeds populairder wordt. Of het nu gaat om bescherming tegen inbraak, ongelukken of natuurrampen, veiligheidsraamfolie biedt een laag van bescherming die veel voordelen biedt voor zowel woningen als bedrijven. In dit artikel duiken we dieper in op wat veiligheidsraamfolie is, hoe het werkt en waarom het een slimme investering is voor iedereen die waarde hecht aan veiligheid en beveiliging.

Wat is Veiligheidsraamfolie?
Veiligheidsraamfolie, ook wel bekend als veiligheidsfolie, is een speciaal ontworpen film die op de binnenkant van glazen ramen wordt aangebracht. Deze folie is gemaakt van stevig polyester en heeft een sterke hechting, waardoor het glas bij elkaar wordt gehouden in geval van breuk. In tegenstelling tot standaard glas dat bij breuk in scherpe stukken uiteenvalt, blijft het glas met veiligheidsraamfolie bij elkaar, waardoor het risico op letsel aanzienlijk wordt verminderd.

Hoe Werkt Veiligheidsraamfolie?
De werking van veiligheidsraamfolie berust op zijn unieke constructie en eigenschappen. Wanneer een impact of kracht wordt uitgeoefend op het glas waarop de folie is aangebracht, absorbeert de folie de kracht en verdeelt deze gelijkmatig over het oppervlak. Hierdoor wordt voorkomen dat het glas breekt en bij elkaar gehouden. Deze eigenschap is vooral nuttig bij situaties zoals inbraakpogingen, vandalisme, explosies of natuurrampen waarbij de impact op glas ernstige schade kan veroorzaken.

Voordelen van Veiligheidsraamfolie:
Inbraakpreventie: Veiligheidsraamfolie maakt het moeilijker voor inbrekers om ramen te breken en in uw huis of bedrijf binnen te dringen, waardoor een effectieve beveiligingslaag wordt toegevoegd.

Letselpreventie: Bij glasbreuk houdt de folie het glas bij elkaar, waardoor het risico op snijwonden en verwondingen aanzienlijk wordt verminderd, wat vooral belangrijk is in kindvriendelijke omgevingen.

UV-bescherming: Sommige veiligheidsraamfolies bieden ook bescherming tegen schadelijke UV-stralen, die niet alleen de gezondheid van mensen kunnen schaden, maar ook schade kunnen veroorzaken aan interieurdecoraties en meubels door verkleuring.

Temperatuurregeling: Door de warmteoverdracht te verminderen, kan veiligheidsraamfolie helpen bij het handhaven van een constante en comfortabele binnentemperatuur, waardoor energiekosten worden verlaagd.

Privacy: Bepaalde soorten veiligheidsraamfolie bieden ook privacy door het zicht van buitenaf te beperken, terwijl het natuurlijke licht nog steeds binnen kan komen.

Conclusie:
Veiligheidsfolie op ruiten is een veelzijdige en effectieve oplossing voor het verbeteren van de veiligheid en beveiliging van zowel residentiële als commerciële gebouwen. Met zijn vermogen om glasintegriteit te behouden tijdens noodsituaties en zijn diverse voordelen, is het geen wonder dat steeds meer mensen kiezen voor deze slimme investering in gemoedsrust en bescherming. Overweeg vandaag nog veiligheidsraamfolie te installeren en geniet van een veiligere en meer beveiligde omgeving voor uzelf, uw gezin en uw eigendommen

Zonwerende folie is een voordelige keuze.

Zonwerende raamfolie heeft vele voordelen vergeleken met alternatieve zonwering. Zo is zonwerende raamfolie voordeliger en heeft het geen mechanische onderdelen, waardoor onderhoud zich tot een minimum beperkt. Raamfolie, ook wel bekend als glasfolie, is in verschillende soorten verkrijgbaar. Zo is er bijv. warmte werende folie, privacy folie, one way vision folie, veiligheidsfolie en uv-werende folie.

De effecten van zonwerende raamfolie

Kwalitatieve zon- en warmtewerende raamfolie hebben een isolerende en reflecterende werking. De folie houdt in de zomer de hitte buiten en voorkomt in de winter warmteverlies van binnen naar buiten. Door het innovatieve ontwerp laten de raamfolies een optimale hoeveelheid daglicht toe, waardoor het uitzicht én de werkomstandigheden optimaal blijven.

Wanneer zonwerende raamfolie gebruiken?

Heeft jouw huis of kantoorpand veel ramen? Dan kan dit zorgen voor schittering in het pand en op beeldschermen of opwarming van de ruimtes. Het aanbrengen van zonwerende raamfolie leidt dan tot een beter binnenklimaat en aangenamere sfeer. Nieuwschierig naar de voordelen voor jouw pand?

Voordelen zonwerende folie

Beter binnenklimaat

De folie kan tot 80% van de warmte tegen houden, zowel van binnen naar buiten als van buiten naar binnen.

Bespaar op uw energierekening

Minder kosten op uw energierekening vanwege vermindering van uw aircogebruik in de zomer en verwarming in de winter.

Voordelig

Voordeliger dan rolluiken en zonneschermen.

Offerte op maat

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Klik of sleep bestanden naar dit veld om te uploaden. Je kunt tot 10 bestanden uploaden.