Ontchromen


Een strakke look met Chrome DeleteGeef je voertuig een strakke look door de raamlijsten, grill, handgrepen, dakdragers en logo's te ontchromen.

Hoe werkt ontchromen?


Ontchromen, ook wel Chrome Delete genoemd is een extra stap om jouw voertuig een strakke look te geven. De chromen onderdelen van de auto worden voorzien van een folie. Er zijn verschillende mogelijkheden en in de meeste gevallen zorgen hoogglans zwart, satijn of mat voor de beste uitstraling.

Je kan je raamlijsten, grill, handgrepen, dakdragers en logo's ontchromen. De grille van de auto kan door steenslag schade oplopen. Doormiddel van een chrome delete wordt de auto voorzien van een folie en daarmee eventuele schade weggewerkt.

De spiegels van een auto hebben vaak chromen randen of soms zelf een hele chromen kap. Voor het complete plaatje is het erg mooi om ook deze chromen onderdelen zwart te wrappen of juist in de kleur van de auto.

Met ontchromen kun je dus makkelijk en voordelig alle chrome onderdelen van je auto een andere kleur geven, zonder de originele lak te verwijderen of de auto over te spuiten. Met een speciale chroom hechtende wrap folie veranderen we je auto snel van kleur met een speciaal effect zoals glans, carbon, satijn, mat of één van de andere opties.

Neem nu contact op om een afspraak te maken:


Afspraak inplannen