Autobestickering

Plak een logo of custom design op jouw auto.

Meer naamsbekendheid en opvallen op de weg? Neem dan snel contact op met ons!

Bedrijfsvoertuigen zijn vaak onderweg en rijden tussen vele potentiële klanten. Laat deze potentiele klanten weten wie je bent en wat je doet door jouw auto te voorzien van bestickering.

Ons werk

Deze bedrijven vallen dagelijks op. Wil jij ook opvallen met jouw bedrijfswagen?

Autobestickering is slimme reclame.

Auto’s, bedrijfswagens, vrachtwagens of boten, we doen het allemaal. Een voertuig of een heel wagenpark? Wij gaan geen uitdaging uit de weg!

Heb je nog geen idee hoe je voertuig eruit moet gaan zien? Dan ben je bij Cheata helemaal aan het juiste adres. Wij maken de vetste visuals voor jouw voertuig. Blij met het ontwerp? Dan maken we een passende offerte. Klopt het hele plaatje? Dan kunnen we een afspraak maken voor de montage. Hoe lang het plakken duurt hangt natuurlijk af van het ontwerp. Soms is het binnen een paar uur klaar, soms duurt het wel 2 dagen.

Bedrijfsvoertuigen rijden dagelijks op de weg en bevinden zich tussen vele potentiële klanten. Door jouw bedrijfswagen te voorzien van bestickering in jouw huisstijl valt jouw onderneming pas écht op.

Cheata verzorgt op maat gemaakte voertuigreclame voor alle type voertuigen en doeleinden. Hulp nodig met het design? Met onze persoonlijke aanpak ontzorgen wij jou in het gehele proces.

Voordelen autobestickering

Beschermt de originele lak

De folie beschermt de originele lak tegen verkleuring door UV-straling.

Design op maat

Wij maken een vet design waarmee jouw bedrijfswagen opvalt!

Flexibiliteit

Wij plakken jouw auto in onze werkplaats of bij jou op locatie.

Offerte op maat

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Klik of sleep bestanden naar dit veld om te uploaden. Je kunt tot 10 bestanden uploaden.