Lichtrelcame


Verschillende soorten, op maat gemaakt!Van LED letters en LED borden tot neon look letters en lichtbakken.

Type lichtreclame

Onderstaand een paar foto\'s van verschillende soorten lichtreclame

Lichtreclame is een opvallende keuzeTegenwoordig is veel lichtreclame voorzien van LED verlichting. Deze gaan langer mee dan de TL balken die voorheen in de lichtbakken zaten en verbruiken minder energie. LED kun je toepassen in verschillende reclame-uitingen zoals doosletters en freesletters, maar ook een spandoek of een reclamebord kun je verlichten met LED verlichting.

Neonverlichting

Op zoek naar een retro lichtreclame? Een toepassing die voor zowel binnen als buiten geschikt is: neonverlichting. Neonlicht is de ontlading van gas in een glazen buis. De meest toffe kleuren zijn mogelijk in buizen die in ieder willekeurige vorm gebogen kunnen worden. Wij zijn op de hoogte van de laatste trends en mogelijkheden met neon verlichting en ontwerpen graag een unieke verlichting voor aan jouw muur.

Prijzen lichtreclame

Om je een goed beeld te geven van wat de kosten zijn van verlichte reclame, hebben we wat meer informatie nodig. Wat wil je precies uitlichten? Welke toepassing past daar het beste bij? Hoe moet het ontwerp er uit zien? Wij denken graag mee, ontwerpen en regelen alles voor je. Zelfs vergunningen, mocht je die nodig hebben. Hoef jij alleen de lichtschakelaar nog maar om te zetten. Neem je even contact met ons op?


Button

Voordelen lichtreclame


Opvallend

Dankzij het verlichte design staat jouw ontwerp letterlijk in de spotlights.

Verschillende keuzes

Wij hebben een groot assortiment lichtreclame letters waarmee we aan iedere wens kunnen voldoen.

Op maat gemaakt

Alle verlichte letters worden naar jouw wensen op maat gemaakt.

Offerte op maat


Contact Us