Textielframes

Wissel gemakkelijk van boodschap.

Stijlvolle en veelzijdige oplossing voor jouw interieur en displays

Op zoek naar een flexibele en moderne manier om jouw interieur of bedrijfsruimte te verfraaien? Textielframes bieden de perfecte oplossing! Deze frames, gecombineerd met een strak gespannen doek, kunnen eenvoudig worden aangepast en bedrukt met elk gewenst ontwerp. Of het nu gaat om het promoten van een product, het creëren van sfeer in je kantoor, of het verfraaien van je huis, textielframes zijn een veelzijdige, professionele en esthetische keuze. In deze tekst lees je alles over de voordelen en toepassingen van textielframes.

Ons werk

Deze bedrijven vallen dagelijks op. Wil jij ook opvallen met textielframes?

Wat zijn textielframes?

Textielframes bestaan uit een aluminium frame waarin een bedrukt doek strak wordt gespannen. Dit doek is voorzien van een siliconen strip die eenvoudig in het frame wordt bevestigd, waardoor het strak en naadloos op zijn plek blijft. De doeken kunnen in hoge resolutie worden bedrukt met elk gewenst beeld, van foto’s en kunst tot bedrijfslogo’s en promotionele visuals. Dankzij de verwisselbare doeken zijn textielframes een flexibele oplossing voor ruimtes die regelmatig van uitstraling willen veranderen.

De voordelen van textielframes.

Strakke en moderne uitstraling

Textielframes hebben een strak en professioneel uiterlijk, zonder zichtbare naden of bevestigingsmaterialen. Dit zorgt voor een moderne afwerking die perfect past in zowel zakelijke als particuliere omgevingen.

Gemakkelijk te verwisselen

Een van de grootste voordelen van textielframes is de mogelijkheid om het doek eenvoudig te vervangen. Dit maakt het ideaal voor bedrijven of winkels die regelmatig hun boodschap of interieur willen aanpassen aan seizoenen, promoties of campagnes.

Lichtgewicht en duurzaam

Het aluminium frame is licht van gewicht en tegelijkertijd zeer sterk en duurzaam. Hierdoor kan het gemakkelijk aan muren of plafonds worden bevestigd zonder dat het zwaar belastend is.

Geschikt voor grote formaten

Textielframes kunnen in grote formaten worden geproduceerd, waardoor ze ideaal zijn voor het bekleden van grote wanden of het maken van opvallende displays op beurzen en in winkels.

Akoestische verbetering

Textielframes kunnen ook worden gecombineerd met akoestische materialen achter het doek, wat helpt om geluiden in de ruimte te dempen. Dit maakt ze niet alleen een visuele, maar ook een functionele oplossing voor kantoren en andere ruimtes waar akoestiek belangrijk is.

Toepassingen van textielframes.

Textielframes zijn geschikt voor uiteenlopende toepassingen, van particuliere woonkamers tot grootschalige commerciële ruimtes. Enkele populaire toepassingen zijn:

 

  • Winkeldisplays: Verhoog de aandacht van klanten door dynamische en verwisselbare textielframes te gebruiken voor promoties en productpresentaties in je winkel.

 

  • Kantoorruimtes: Creëer een inspirerende werkomgeving door bedrijfslogo’s, kernwaarden of inspirerende visuals op grote textielframes in kantoren en vergaderruimtes te plaatsen.

 

  • Interieurdecoratie: Geef je huis of appartement een unieke en persoonlijke touch door textielframes te gebruiken als kunst aan de muur. Kies voor je favoriete foto, kunstwerk of een andere afbeelding die past bij je interieurstijl.

 

  • Beurzen en evenementen: Textielframes zijn perfect voor beurzen en evenementen omdat ze licht, draagbaar en eenvoudig op te zetten zijn. Wissel snel tussen verschillende visuals om je stand een frisse uitstraling te geven.

Veelgestelde vragen over textielframes.

Ja, het vervangen van het doek is eenvoudig en kan zonder speciale gereedschappen worden gedaan. Het doek wordt door middel van een siliconenstrip in het frame bevestigd, waardoor je het doek gemakkelijk kunt wisselen.

Textielframes worden voornamelijk binnenshuis gebruikt, maar er zijn ook speciale uitvoeringen beschikbaar die geschikt zijn voor buitengebruik. Deze buitenframes zijn bestand tegen weersinvloeden en behouden hun kwaliteit in verschillende omstandigheden.

Textielframes kunnen op maat worden gemaakt en zijn verkrijgbaar in vrijwel elke gewenste afmeting. Dit maakt ze geschikt voor zowel kleine, subtiele toepassingen als voor indrukwekkende grote displays.

Kies voor textielframes: veelzijdig, stijlvol en functioneel


Textielframes zijn de ideale oplossing voor iedereen die op zoek is naar een flexibele en visueel aantrekkelijke manier om een ruimte in te richten. Of je nu jouw bedrijfsruimte wilt promoten, je huis een persoonlijke touch wilt geven, of op zoek bent naar een opvallende beursstand, textielframes bieden de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte en ontdek de mogelijkheden van textielframes voor jouw project!

Een idee voor textielframes? Drop hem bij ons via het formulier en wij werken hem voor je uit!

Eenvoudig te wisselen

Het doek kan gemakkelijk worden vervangen, waardoor je de uitstraling van je ruimte snel kunt aanpassen.

Strakke en moderne uitstraling

Textielframes zorgen voor een professionele look die past in elk interieur.

Onderhoudsvriendelijk en duurzaam

De doeken zijn wasbaar en gaan lang mee, wat zorgt voor een blijvende kwaliteit.

Offerte op maat

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Klik of sleep bestanden naar dit veld om te uploaden. Je kunt tot 10 bestanden uploaden.