Roll-up banners

Promoot je merk overal met roll-up banners.

effectieve en mobiele reclame voor elk evenement


Roll up banners zijn een populaire en veelzijdige manier om jouw merk, product of dienst te promoten tijdens evenementen, beurzen, presentaties en in winkels. Deze mobiele banners zijn eenvoudig op te zetten en bieden een professioneel en opvallend display voor elke situatie. Roll up banners kunnen volledig op maat worden bedrukt en zijn herbruikbaar, wat ze tot een kosteneffectieve marketingoplossing maakt.

Ons werk

Wat is Roll-up banners?

Een roll up banner is een verticaal staande banner die opgerold zit in een cassette en gemakkelijk uitgetrokken kan worden. De banner wordt bevestigd aan een uitklapbare standaard, waardoor het display stevig staat en binnen enkele seconden opgezet kan worden. Door zijn compacte formaat en lichte gewicht is een roll up banner eenvoudig mee te nemen naar elke locatie, waardoor het een perfecte keuze is voor mobiel adverteren.

De voordelen van Roll-up banners.

Snel en gemakkelijk op te zetten

Roll up banners zijn binnen een paar seconden op te zetten. Je trekt de banner simpelweg uit de cassette en bevestigt deze aan de meegeleverde standaard. Dit maakt ze ideaal voor snel op te bouwen displays tijdens evenementen of in winkels.

Mobiel en herbruikbaar

Dankzij hun lichte gewicht en compacte formaat zijn roll up banners gemakkelijk te vervoeren en op te bergen. Ze worden geleverd met een handige draagtas, zodat je ze eenvoudig kunt meenemen naar beurzen, presentaties of andere locaties. Bovendien kunnen ze keer op keer gebruikt worden, wat ze een duurzame marketingoplossing maakt.

Professionele uitstraling

Een roll up banner biedt een professionele en visueel aantrekkelijke manier om je merk of boodschap te presenteren. Ze worden bedrukt in hoge resolutie, zodat je afbeeldingen en tekst helder en scherp worden weergegeven, wat zorgt voor een sterke visuele impact.

Volledig personaliseerbaar

Roll up banners kunnen volledig op maat worden gemaakt met jouw eigen ontwerp, logo’s, tekst en afbeeldingen. Of je nu een opvallende aanbieding wilt promoten of je merk extra wilt laten opvallen tijdens een evenement, een gepersonaliseerde roll up banner is een uitstekende keuze.

Compact en ruimtebesparend

Door hun verticale ontwerp nemen roll up banners weinig vloeroppervlakte in beslag, waardoor ze ook geschikt zijn voor kleinere ruimtes. Dit maakt ze ideaal voor gebruik in winkels, showrooms of bij een beursstand.

Toepassingen van Roll-up banners.

Roll up banners zijn geschikt voor een breed scala aan toepassingen:

Veelgestelde vragen over Roll-up banners.

De meest gangbare afmetingen voor roll up banners zijn 85 cm breed en 200 cm hoog, maar andere afmetingen zijn ook mogelijk. Afhankelijk van je wensen kun je kiezen voor smallere of bredere formaten.

Ja, je kunt volledig je eigen ontwerp laten bedrukken op de roll up banner. Of het nu gaat om logo’s, afbeeldingen of tekst, alles kan in hoge resolutie op de banner worden afgedrukt.

Hoewel roll up banners vooral voor binnengebruik zijn ontworpen, kunnen ze ook buiten gebruikt worden bij rustige weersomstandigheden. Voor langdurig buitengebruik is het echter aan te raden om te kiezen voor speciale outdoor banners die beter bestand zijn tegen wind en regen.

Bij normaal gebruik gaan roll up banners jarenlang mee. Ze zijn gemaakt van stevige materialen en de cassette beschermt de banner wanneer deze niet in gebruik is. Dit maakt roll up banners een duurzame en herbruikbare marketingoplossing.

Trek de aandacht met een roll up banner

Een roll up banner is een ideale oplossing voor wie op zoek is naar een flexibele, mobiele en opvallende manier om zijn merk, product of dienst te promoten. Of je nu deelneemt aan een beurs, een presentatie geeft of een promotieactie hebt in je winkel, een roll up banner biedt je de perfecte combinatie van professionaliteit en gemak. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze op maat gemaakte roll up banners.

Voordelen roll-up banners

Gemakkelijk te vervoeren

Roll-up banners zijn lichtgewicht en compact, waardoor ze eenvoudig te vervoeren en op te bergen zijn.

Snel op te zetten

Deze banners kunnen in enkele seconden worden opgezet, wat ideaal is voor snelle presentaties en evenementen.

Herbruikbaar en duurzaam

Gemaakt van stevige materialen, zijn roll-up banners herbruikbaar en blijven ze lang mooi, zelfs bij veelvuldig gebruik.

Offerte op maat

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Klik of sleep bestanden naar dit veld om te uploaden. Je kunt tot 10 bestanden uploaden.