Steigerdoeken

Steigerdoeken voor veiligheid en promotie op bouwplaatsen.

Opvallende reclame en bescherming voor bouwprojecten.

Een steigerdoek is een perfecte oplossing om je bouwproject professioneel af te schermen en tegelijkertijd te gebruiken als reclamemiddel. Steigerdoeken bieden een groot oppervlak voor het promoten van je merk, dienst of boodschap en worden vaak gebruikt op bouwplaatsen, renovatieprojecten of evenementen. Door een steigerdoek te plaatsen, creëer je niet alleen een nette uitstraling, maar zorg je ook voor extra zichtbaarheid van je bedrijf.

Ons werk

Wat is Steigerdoeken?

Een steigerdoek is een groot doek dat wordt bevestigd aan steigers rondom een bouwplaats of renovatieproject. Het doek is vaak gemaakt van pvc of mesh materiaal en kan volledig bedrukt worden met een op maat gemaakte reclame of visuele uiting. Steigerdoeken dienen niet alleen ter promotie, maar bieden ook bescherming tegen stof, vuil en weeromstandigheden. Hierdoor blijft de omgeving rondom de bouwplaats veiliger en netter.

De voordelen van Steigerdoeken.

Uitstekende zichtbaarheid

Dankzij de grootte van een steigerdoek valt je reclame of project direct op, zelfs vanaf een afstand. Dit maakt het een effectieve manier om je bedrijf of project onder de aandacht te brengen bij een groot publiek.

Bescherming en veiligheid

Steigerdoeken zorgen voor afscherming van de bouwplaats, wat niet alleen helpt om stof en vuil binnen te houden, maar ook de veiligheid rondom de bouwplaats verhoogt. Bovendien beschermt het doek de steiger zelf tegen invloeden van het weer.

Professionele uitstraling

Een bouwplaats met steigerdoeken ziet er veel professioneler uit dan een bouwplaats zonder. Het doek zorgt voor een nette en georganiseerde omgeving, waardoor je een positieve indruk maakt op voorbijgangers en potentiële klanten.

duurzaam en weerbestendig:

Steigerdoeken zijn gemaakt van materialen zoals pvc of mesh, die bestand zijn tegen diverse weersomstandigheden. Of het nu regent of waait, een steigerdoek blijft stevig op zijn plaats en behoudt zijn uitstraling.

Op maat gemaakt

Steigerdoeken kunnen volledig op maat worden gemaakt, zodat ze perfect passen bij jouw bouwplaats of project. Met de mogelijkheid om het doek te bedrukken in full color, kun je een unieke uiting creëren die past bij de stijl en boodschap van je merk.

Materialen en bedrukking voor Steigerdoeken.

Veelgestelde vragen over Steigerdoeken.

Steigerdoeken kunnen op maat worden gemaakt, afhankelijk van de afmetingen van de steiger en de specifieke wensen van je project. Ze zijn verkrijgbaar in diverse formaten, van kleine stukken tot volledige afdekking van een bouwplaats.

Ja, steigerdoeken zijn gemaakt van weerbestendige materialen zoals pvc en mesh, die bestand zijn tegen regen, wind en uv-straling. Hierdoor blijven ze lang in goede staat, zelfs bij langdurige blootstelling aan de elementen.

Steigerdoeken worden bevestigd aan de steiger met behulp van elastieken, tiewraps of andere bevestigingsmaterialen. Dit zorgt ervoor dat het doek strak en veilig vastzit, zelfs bij sterke wind.

Ja, steigerdoeken kunnen volledig worden gepersonaliseerd met je eigen ontwerp. Dit kan bestaan uit logo’s, slogans, afbeeldingen of andere grafische elementen. Het bedrukken van een steigerdoek in full color zorgt voor een professionele uitstraling van je project.

Maak je bouwplaats zichtbaar met een steigerdoek

Een steigerdoek is de ideale combinatie van bescherming en reclame. Het zorgt voor een nette, veilige bouwplaats en biedt tegelijkertijd de mogelijkheid om je merk of project te promoten. Of je nu een kleine renovatie of een groot bouwproject hebt, een steigerdoek helpt je om op te vallen en een professionele indruk te maken. Neem contact met ons op voor meer informatie over steigerdoeken en ontdek hoe we je kunnen helpen met een op maat gemaakte oplossing.

Voordelen steigerdoek

Bescherming en veiligheid

Steigerdoeken beschermen tegen vallend puin en verminderen de verspreiding van stof op de bouwplaats.

Grote reclameoppervlakte

Bedrukte steigerdoeken bieden een groot oppervlak voor branding en promotie van je bedrijf.

Duurzaam en weerbestendig

Gemaakt van sterke materialen, zijn steigerdoeken bestand tegen verschillende weersomstandigheden en gaan ze lang mee.

Offerte op maat

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Klik of sleep bestanden naar dit veld om te uploaden. Je kunt tot 10 bestanden uploaden.