One way vision

De oplossing voor een toffe marketing uiting op een plek waar je dacht dat het niet kon!
De raamstickers met het beste van beide werelden, privacy binnen en zicht naar buiten. One-way vision folie is een populair middel om objecten mee te decoreren. Doordat one-way-vision folies zorgen voor een eenzijdige doorkijk, zijn deze ideaal voor toepassingen waar wel naar buiten, maar niet naar binnen gekeken kan worden. Kantoorpersoneel kan bijvoorbeeld wel naar buiten kijken, terwijl privacy behouden kan blijven. En er kan op voertuigen in het openbaar vervoer geadverteerd worden zonder dat dit ten koste gaat van het gebruiksgemak van de passagier.

Ons werk

Deze bedrijven vallen dagelijks op. Wil jij ook one way vision folie?

Zichtbaarheid én privacy met One Way Vision.

One Way Vision: zichtbaarheid van buiten, privacy van binnen

One Way Vision folie is een innovatieve oplossing die je ramen omtovert in effectieve reclameoppervlakken terwijl je privacy behoudt. Deze geperforeerde folie biedt het unieke voordeel dat het van buitenaf zichtbaar is, waardoor je bedrijfspand, winkel of kantoor opvalt bij voorbijgangers. Tegelijkertijd kun je van binnenuit nog steeds naar buiten kijken, wat zorgt voor een open en luchtige sfeer zonder in te boeten aan privacy.

Een van de belangrijkste voordelen van One Way Vision is de veelzijdigheid. Het is ideaal voor gebruik op glazen oppervlakken, zoals etalages, kantoorramen of autoruiten, en kan worden bedrukt met opvallende ontwerpen, logo’s, en marketingboodschappen. Hierdoor kun je jouw merk zichtbaar maken op een manier die zowel stijlvol als functioneel is.

De folie blokkeert ook een deel van het zonlicht, waardoor het binnen koeler blijft en de energiekosten kunnen dalen.

Daarnaast is One Way Vision folie duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. Het is weerbestendig en bestand tegen UV-stralen, zodat de kleuren helder en levendig blijven. Of je nu meer klanten wilt aantrekken, privacy wilt creëren of de zon wilt weren, One Way Vision biedt een flexibele en effectieve oplossing voor elk bedrijf.

Voordelen one way vision folie

Voorkom ongewenste inkijk

Onze folie zorgt er voor dat mensen niet naar binnen kunnen kijken.

Je kunt zelf gewoon naar buiten blijven kijken

Onze folie zorgt er voor dat jij zelf gewoon naar buiten kan blijven kijken.

Lange levensduur

Onze folie is van hoge kwaliteit en heeft een lange levensduur.

Offerte op maat

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Klik of sleep bestanden naar dit veld om te uploaden. Je kunt tot 10 bestanden uploaden.