Lichtreclame

Verschillende soorten, op maat gemaakt.

De perfecte manier om jouw merk in de spotlight te zetten
Wil je ervoor zorgen dat jouw bedrijf opvalt, zowel overdag als ’s avonds? Lichtreclame is een krachtige en effectieve manier om jouw merk zichtbaar te maken, ongeacht het tijdstip. Met verlichte gevelreclame, lichtbakken en neonlichten trek je de aandacht van voorbijgangers en versterk je de herkenbaarheid van jouw bedrijf. In deze tekst ontdek je de voordelen van lichtreclame, de verschillende soorten, en hoe je deze vorm van reclame kunt inzetten om jouw merk te laten stralen.

Ons werk

Deze bedrijven vallen dagelijks op. Wil jij ook opvallen?

Wat is Lichtreclame?

Lichtreclame omvat elk type reclame waarbij verlichting wordt gebruikt om een bedrijfsnaam, logo of boodschap zichtbaar te maken. Dit kan variëren van verlichte gevelletters en logo’s tot volledige lichtbakken of opvallende neonreclame. Door gebruik te maken van LED-verlichting of andere lichttechnieken zorg je ervoor dat jouw boodschap dag en nacht goed zichtbaar is. Lichtreclame wordt vooral ingezet bij winkels, horecagelegenheden, kantoorpanden en op locaties waar maximale zichtbaarheid essentieel is.

De voordelen van Lichtreclame.

24/7 zichtbaarheid

Het grootste voordeel van lichtreclame is dat jouw bedrijf dag en nacht zichtbaar is. Ook na sluitingstijd blijft jouw naam of logo verlicht en in het oog springend voor iedereen die voorbijloopt of -rijdt.

Opvallend en herkenbaar

Licht trekt van nature de aandacht, vooral in drukke winkelstraten of langs snelwegen. Met lichtreclame zorg je ervoor dat jouw bedrijf opvalt tussen andere concurrenten en snel herkend wordt door potentiële klanten.

Lange levensduur en lage kosten

Dankzij moderne LED-technologie is lichtreclame tegenwoordig niet alleen energiezuinig, maar ook zeer duurzaam. LED-verlichting heeft een lange levensduur en verbruikt aanzienlijk minder stroom dan traditionele lichtbronnen, wat de operationele kosten laag houdt.

Professionele uitstraling:

Verlichte reclame geeft jouw bedrijf direct een professionele en betrouwbare uitstraling. Het toont dat je oog hebt voor detail en bereid bent te investeren in de zichtbaarheid van jouw merk.

flexibiliteit in ontwerp

Lichtreclame biedt talloze mogelijkheden qua ontwerp. Of je nu kiest voor strak verlichte letters, kleurrijke neonreclame of een lichtbak met een foto of logo, het ontwerp kan volledig worden afgestemd op jouw huisstijl en marketingdoelen.

Soorten Lichtreclame.

Lichtreclame is er in verschillende vormen en maten, afhankelijk van de locatie en het effect dat je wilt bereiken. De meest populaire soorten zijn:

Toepassingen van Lichtreclame.

Lichtreclame kan in vrijwel elke sector worden toegepast, van kleine winkels tot grote kantoorpanden en horecagelegenheden. Enkele populaire toepassingen zijn:

Veelgestelde vragen over Lichtreclame.

Ja, de meeste lichtreclame is speciaal ontworpen voor buitengebruik en is bestand tegen verschillende weersomstandigheden. Verlichte gevelletters en lichtbakken zijn bijvoorbeeld waterdicht en kunnen probleemloos buiten worden geïnstalleerd.

Dankzij de opkomst van LED-technologie is lichtreclame tegenwoordig zeer energiezuinig. LED-verlichting verbruikt tot wel 80% minder energie dan traditionele verlichting, wat resulteert in lagere energiekosten.

Ja, lichtreclame kan volledig op maat worden ontworpen en gemaakt om perfect aan te sluiten op jouw huisstijl en de afmetingen van jouw pand of ruimte. Een professionele aanbieder kan samen met jou het ontwerp afstemmen op jouw wensen.

kies voor lichtreclame: zet jouw bedrijf in de schijnwerpers

Lichtreclame is een effectieve manier om jouw bedrijf zichtbaar te maken, dag en nacht. Of je nu een winkel, restaurant of kantoorpand hebt, met de juiste vorm van lichtreclame zorg je voor maximale zichtbaarheid en geef je jouw merk een professionele uitstraling. Neem vandaag nog contact met ons op voor advies of een vrijblijvende offerte en ontdek hoe lichtreclame jouw bedrijf in de schijnwerpers kan zetten.

Voordelen lichtreclame

Opvallend

Dankzij het verlichte design staat jouw ontwerp letterlijk in de spotlights.

Verschillende keuzes

Wij hebben een groot assortiment lichtreclame letters waarmee we aan iedere wens kunnen voldoen.

Op maat gemaakt

Alle verlichte letters worden naar jouw wensen op maat gemaakt.

Offerte op maat

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Klik of sleep bestanden naar dit veld om te uploaden. Je kunt tot 10 bestanden uploaden.