Interieur wrap

Geef je interieur een volledig nieuwe look!

De snelle en stijlvolle oplossing voor een vernieuwd interieur


Wil je jouw interieur een nieuwe look geven zonder een dure en tijdrovende verbouwing? Met interieur wrap is het mogelijk om meubels, keukens, wanden en andere oppervlakken een frisse en moderne uitstraling te geven. Deze innovatieve techniek maakt gebruik van hoogwaardige, zelfklevende folie die in diverse kleuren, texturen en afwerkingen beschikbaar is. In deze tekst ontdek je wat interieur wrap is, de voordelen ervan, en de verschillende toepassingen waarmee je jouw ruimte kunt transformeren.

Wat is interieur wrap?

Interieur wrap is een speciale folie die je over bestaande oppervlakken kunt aanbrengen om deze te restylen. Denk aan het wrappen van keukenkastjes, deuren, meubels, en zelfs complete wanden. Deze folies zijn beschikbaar in verschillende afwerkingen zoals mat, glanzend, metallic, hout- of marmerlook, waardoor je eenvoudig de gewenste stijl kunt creëren. Interieur wrapping is geschikt voor zowel woningen als commerciële ruimtes zoals kantoren, winkels en horeca.

De voordelen van interieur wrap.

Betaalbare make-over

Interieur wrap is een kosteneffectieve manier om je interieur te vernieuwen zonder de hoge kosten van een volledige renovatie. Het maakt gebruik van bestaande meubels en oppervlakken, wat niet alleen budgetvriendelijk is maar ook duurzamer.

Eenvoudig aan te brengen

In tegenstelling tot verf of nieuwe meubels is interieur wrap snel en eenvoudig aan te brengen. Professionele monteurs kunnen het binnen enkele uren tot dagen aanbrengen, afhankelijk van de grootte van het project.

Verwijderbaar en flexibel

Het mooie aan interieur wrap is dat het eenvoudig te verwijderen is zonder schade achter te laten. Dit maakt het ideaal voor huurwoningen of commerciële ruimtes waar flexibiliteit belangrijk is. Je kunt het uiterlijk van je interieur zo vaak aanpassen als je wilt.

Duurzaam en onderhoudsvriendelijk

De hoogwaardige folies die gebruikt worden voor interieur wrap zijn zeer duurzaam en bestand tegen krassen, stoten, water en hitte. Hierdoor blijven ze jarenlang mooi en zijn ze gemakkelijk schoon te maken met een vochtige doek.

Oneindige ontwerpopties

Of je nu op zoek bent naar een moderne, industriële, minimalistische of klassieke uitstraling, met interieur wrap kun je elk gewenste stijl creëren. Kies uit talloze kleuren en afwerkingen die passen bij jouw interieurwensen.

Toepassingen van interieur wrap.

Airtex naadloos behang is geschikt voor verschillende toepassingen, zowel in particuliere als zakelijke omgevingen. Denk bijvoorbeeld aan:

Veelgestelde vragen over interieur wrap.

Interieur wrap kan, afhankelijk van het gebruik en de omgeving, 5 tot 10 jaar meegaan. De duurzaamheid hangt af van de kwaliteit van de folie en het onderhoud ervan.

Hoewel interieur wrapping een DIY-project kan zijn, raden we aan om een professional in te schakelen voor een glad en naadloos resultaat. Het aanbrengen van de folie vereist precisie en vakmanschap om luchtbellen en oneffenheden te voorkomen.

Interieur wrap kan worden aangebracht op gladde en schone oppervlakken zoals hout, glas, kunststof en metaal. Het is echter niet geschikt voor ruwe of ongelijke oppervlakken.

Kies voor interieur wrap: snel, betaalbaar en stijlvol


Interieur wrap is dé ideale oplossing voor iedereen die op zoek is naar een snelle, betaalbare en stijlvolle manier om een ruimte te vernieuwen. Of je nu een oude keuken nieuw leven wilt inblazen, je meubels wilt restylen of een complete commerciële ruimte wilt transformeren, met interieur wrapping zijn de mogelijkheden eindeloos. Neem vandaag nog contact met ons op voor advies of een vrijblijvende offerte en ontdek hoe interieur wrap jouw ruimte kan omtoveren.

Een tof idee voor een interieur wrap? Drop hem bij ons via het formulier en wij werken hem voor je uit!

Kosteneffectief herontwerpen

Interieur wraps zijn een betaalbare manier om je ruimte te vernieuwen zonder dure renovaties.

Flexibiliteit in ontwerp

Met een breed scala aan kleuren en texturen kun je je interieur gemakkelijk aanpassen aan elke stijl.

Duurzaam en onderhoudsvriendelijk

De wraps zijn duurzaam, waterbestendig, en eenvoudig schoon te maken, ideaal voor elke omgeving.

Offerte op maat

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Klik of sleep bestanden naar dit veld om te uploaden. Je kunt tot 10 bestanden uploaden.