Zonwerende folie

Een beter binnenklimaat met zonwerende folie.

Het aanbrengen van zonwerende folie leidt tot een beter binnenklimaat en besparing op uw energie kosten. Deze manier van zonwering is eenvoudig aan te brengen, ook bij monumentale panden. 

Top 5 redenen voor gebruik zonwerende raamfolie

  • De warmte buiten houden, tot 8 graden koeler!
  • Minder reflectie op digiborden of computerschermen.
  • Bescherming producten in etalage, tot 99% UV wering.
  • Ook isolerende werking voor de koude dagen.
  • Tevens ook meteen functie als privacy folie.

Hoe werkt zonwerende raamfolie?

Zonwerende folie is een innovatieve oplossing die helpt om uw huis koel te houden en schadelijke UV-straling te blokkeren. Maar hoe werkt het eigenlijk?

Reflectie en Absorptie

Zonwerende folie werkt door middel van reflectie en absorptie van zonlicht. De folie bestaat uit meerdere lagen, waaronder een dunne metaallaag die zonnestralen reflecteert voordat ze uw ramen kunnen binnendringen. Dit helpt om de hoeveelheid warmte die uw huis binnenkomt te verminderen, waardoor de binnentemperatuur wordt verlaagd.

UV-Bescherming

Een andere belangrijke functie van zonwerende folie is het blokkeren van schadelijke UV-straling. De folie is ontworpen om UV-stralen te absorberen en te weerkaatsen, waardoor ze niet door uw ramen kunnen dringen. Dit beschermt uw huis en interieur tegen verkleuring en schade.

Warmtewering

Door het verminderen van de hoeveelheid zonlicht en warmte die uw huis binnenkomt, helpt zonwerende folie ook om de noodzaak van airconditioning te verminderen. Dit resulteert in lagere energiekosten en een verminderde belasting van uw koelsysteem, waardoor het energieverbruik wordt verminderd en uw ecologische voetafdruk wordt verkleind.

Eenvoudige Installatie

Wat zonwerende folie nog aantrekkelijker maakt, is de eenvoudige installatie ervan. Een professionele installateur kan de folie snel en efficiënt op uw ramen aanbrengen, zonder dat daar ingrijpende verbouwingen voor nodig zijn. Dit betekent dat u snel kunt profiteren van de vele voordelen die zonwerende folie te bieden heeft..

Zonwerende folie is een voordelige keuze.

Zonwerende raamfolie heeft vele voordelen vergeleken met alternatieve zonwering. Zo is zonwerende raamfolie voordeliger en heeft het geen mechanische onderdelen, waardoor onderhoud zich tot een minimum beperkt. Raamfolie, ook wel bekend als glasfolie, is in verschillende soorten verkrijgbaar. Zo is er bijv. warmte werende folie, privacy folie, one way vision folie, veiligheidsfolie en uv-werende folie.

De effecten van zonwerende raamfolie

Kwalitatieve zon- en warmtewerende raamfolie hebben een isolerende en reflecterende werking. De folie houdt in de zomer de hitte buiten en voorkomt in de winter warmteverlies van binnen naar buiten. Door het innovatieve ontwerp laten de raamfolies een optimale hoeveelheid daglicht toe, waardoor het uitzicht én de werkomstandigheden optimaal blijven.

Wanneer zonwerende raamfolie gebruiken?

Heeft jouw huis of kantoorpand veel ramen? Dan kan dit zorgen voor schittering in het pand en op beeldschermen of opwarming van de ruimtes. Het aanbrengen van zonwerende raamfolie leidt dan tot een beter binnenklimaat en aangenamere sfeer. Nieuwsgierig naar de voordelen voor jouw pand?

Voordelen zonwerende folie

Beter binnenklimaat

De folie kan tot 80% van de warmte tegen houden, zowel van binnen naar buiten als van buiten naar binnen.

Bespaar op uw energierekening

Minder kosten op uw energierekening vanwege vermindering van uw aircogebruik in de zomer en verwarming in de winter.

Voordelig

Voordeliger dan rolluiken en zonneschermen.

Zonwerende raamfolie offerte op maat

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Klik of sleep bestanden naar dit veld om te uploaden. Je kunt tot 10 bestanden uploaden.