Ramen blinderen

Meer privacy en een premium look.

Met het blinderen van jouw ruiten houden we natuurlijk rekening met de wetgeving. Hierbij moeten de voorportierruiten minimaal 55% licht doorlatend zijn.

Ons werk

Deze bedrijven vallen dagelijks op. Wil jij ook geblindeerde ramen?

Voordelen van ramen blinderen?

Tegenwoordig kiezen veel mensen voor ruiten blinderen, voornamelijk wegens privacy en bescherming van het interieur door UV-straling. Ook is het erg populair om dit te combineren met het smoken van je lichten, hierdoor creëer je een hele stealthy en premium look.

Met het blinderen van de ruiten houden we natuurlijk rekening met de wetgeving. Hierbij moeten de voorportierruiten minimaal 55% licht doorlatend zijn. Verder mag je zelf bepalen hoe donker wij de autoruiten blinderen. Doordat wij je auto blinderen met de juiste folie, krijgt je auto een heel sportief en premium uiterlijk.

Waarom zou je je laten ramen blinderen? We sommen de voordelen van blinderen voor je op. De blindeerfolie CS Black houdt tot 47% van de warmte buiten en de XR Black folie tot wel 85%, waardoor de airco minder energie verbruikt. Daarnaast filteren de geblindeerde ruiten 99% van de uv-straling en werken ze inbraak vertragend. 

De folie van Xpel is in feite een laminaat. Daardoor is een ruit tot 5 keer sterker en is de ruit scherfwerend. In het geval van een ongeluk zullen de ruitsplinters op de folie blijven plakken, waardoor de kans op een letsel door glas veel minder wordt. Zonder je autoramen te tinten krijgt de zon ook vrij spel op het dashboard, leer, bekleding en het tapijt wat leidt tot uitdroging, barsten en scheuren. En privacy in de auto is natuurlijk ook niet onbelangrijk!

Hatchbak
3-deurs

vanaf € 150,-
ex btw

Hatchback
5-deurs

vanaf € 195,-
ex btw

Sedan
5-deurs

vanaf € 255,-
ex btw

Coupé
3-deurs

vanaf € 195,-
ex btw

Stationwagon
5-deurs

vanaf € 245,-
ex btw

SUV
5-deurs

vanaf € 275,-
ex btw

Voordelen carwrap

Beschermt de originele lak

De folie beschermt de originele lak tegen verkleuring door UV-straling.

Design op maat

Wij maken een vet design waarmee jouw bedrijfswagen opvalt!

Flexibiliteit

Wij plakken jouw auto in onze werkplaats of bij jou op locatie.

Offerte op maat

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Klik of sleep bestanden naar dit veld om te uploaden. Je kunt tot 10 bestanden uploaden.