Raambelettering

Met raamstickers kan je echt zo veel doen.

Daar raamstickers full color zijn te drukken en ook nog in alle formaten, zijn de mogelijkheden echt eindeloos. Van klein je openingstijden op de deur tot je hele raampartij van 150m2 dichtplakken met een full colour.

Ons werk

Deze bedrijven vallen dagelijks op. Wil jij ook opvallen?

Lichtreclame is een opvallende keuze.

Tegenwoordig is veel lichtreclame voorzien van LED verlichting. Deze gaan langer mee dan de TL balken die voorheen in de lichtbakken zaten en verbruiken minder energie. LED kun je toepassen in verschillende reclame-uitingen zoals doosletters en freesletters, maar ook een spandoek of een reclamebord kun je verlichten met LED verlichting.

Neonverlichting
Op zoek naar een retro lichtreclame? Een toepassing die voor zowel binnen als buiten geschikt is: neonverlichting. Neonlicht is de ontlading van gas in een glazen buis. De meest toffe kleuren zijn mogelijk in buizen die in ieder willekeurige vorm gebogen kunnen worden. Wij zijn op de hoogte van de laatste trends en mogelijkheden met neon verlichting en ontwerpen graag een unieke verlichting voor aan jouw muur.

Prijzen lichtreclame
Om je een goed beeld te geven van wat de kosten zijn van verlichte reclame, hebben we wat meer informatie nodig. Wat wil je precies uitlichten? Welke toepassing past daar het beste bij? Hoe moet het ontwerp er uit zien? Wij denken graag mee, ontwerpen en regelen alles voor je. Zelfs vergunningen, mocht je die nodig hebben. Hoef jij alleen de lichtschakelaar nog maar om te zetten. Neem je even contact met ons op?

Voordelen raambelettering

Opvallend

Dankzij het verlichte design staat jouw ontwerp letterlijk in de spotlights.

Verschillende keuzes

Wij hebben een groot assortiment lichtreclame letters waarmee we aan iedere wens kunnen voldoen.

Op maat gemaakt

Alle verlichte letters worden naar jouw wensen op maat gemaakt.

Offerte op maat

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Klik of sleep bestanden naar dit veld om te uploaden. Je kunt tot 10 bestanden uploaden.