Carwrap

Maak jouw auto uniek.

Geef jouw auto een unieke look en laat hem wrappen door Cheata!

Cheata heeft veel ervaring in het stylen van voertuigen. Onze specialisten staan voor je klaar om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Ons werk

Deze bedrijven vallen dagelijks op. Wil jij ook opvallen met jouw bedrijfswagen?

Verander de look van je auto

Jouw auto laten wrappen?

Carwrappen is een techniek die gebruikt wordt om voertuigen een ander uiterlijk te geven. Het kan zijn dat je de kleur van je auto zat bent of je auto wilt gebruiken voor reclame doeleinden. Je kunt er dan voor kiezen om de auto te laten spuiten, maar een carwrap is net zo mooi (en goedkoper)! De mogelijkheden bij carwrappen zijn eindeloos. Je kunt kiezen voor een mat, metallic, fullcolour print of flip (hierbij verandert de kleur door een andere lichtinval). Het is zelfs mogelijk om een folie te kiezen met reliëf, zoals een carbon look.

Wij willen onze klanten de beste kwaliteit leveren. Daarom demonteren we bij het wrappen van de auto de handgrepen, koplampen, stootlijsten en als het nodig is bepaalde delen wan het interieur. Zo zorgen we dat de randen van de folie niet zichtbaar zijn voor het beste eindresultaat.

Naast dat de auto er fantastisch uitziet is de originele lak van jouw auto beschermt tegen kleine krasjes en verkleuring door UV-straling. Ideaal wanneer je een auto na een tijdje leasen weer in moet leveren bij de leasemaatschappij. De wrap is na een leaseperiode weer te verwijderen, zonder lijmsporen! Zo is de auto weer zo goed als nieuw wanneer de folie verwijderd wordt. Een carwrap is daardoor ook geschikt voor het onder de aandacht brengen van een tijdelijke actie.

Bij ons of bij jou?
In de meeste gevallen wrappen we de auto in onze eigen hal. Daar kunnen we schoon werken. Dat zorgt voor het beste resultaat. Maar het is ook mogelijk om op locatie te komen wrappen, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over transport. Naast auto’s wrappen we ook: bussen, vrachtwagens, touringcars, boten, kasten en zelfs deuren.

Ben jij benieuwd wat het kost om je auto te laten wrappen?

Full Carwrap
Hatchback

Prijs op aanvraag

Full Carwrap
Sedan

Prijs op aanvraag

Full Carwrap
Stationwagon

Prijs op aanvraag

Full Carwrap
SUV

Prijs op aanvraag

Voordelen carwrap

Beschermt de originele lak

De folie beschermt de originele lak tegen verkleuring door UV-straling.

Design op maat

Wij maken een vet design waarmee jouw bedrijfswagen opvalt!

Flexibiliteit

Wij plakken jouw auto in onze werkplaats of bij jou op locatie.

Offerte op maat

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Klik of sleep bestanden naar dit veld om te uploaden. Je kunt tot 10 bestanden uploaden.