Blinderen


Meer privacy en een premium look!Met het blinderen van jouw ruiten houden we natuurlijk rekening met de wetgeving. Hierbij moeten de voorportierruiten minimaal 55% licht doorlatend zijn.

Voordelen van autoramen blinderen


Tegenwoordig kiezen veel mensen voor ruiten blinderen, voornamelijk wegens privacy en bescherming van het interieur door UV-straling. Ook is het erg populair om dit te combineren met het smoken van je lichten, hierdoor creëer je een hele stealthy en premium look.

Met het blinderen van de ruiten houden we natuurlijk rekening met de wetgeving. Hierbij moeten de voorportierruiten minimaal 55% licht doorlatend zijn. Verder mag je zelf bepalen hoe donker wij de autoruiten blinderen. Doordat wij je auto blinderen met de juiste folie, krijgt je auto een heel sportief en premium uiterlijk.

Waarom zou je je laten ramen blinderen? We sommen de voordelen van blinderen voor je op. De blindeerfolie CS Black houdt tot 47% van de warmte buiten en de XR Black folie tot wel 85%, waardoor de airco minder energie verbruikt. Daarnaast filteren de geblindeerde ruiten 99% van de uv-straling en werken ze inbraak vertragend. 

De folie van Xpel is in feite een laminaat. Daardoor is een ruit tot 5 keer sterker en is de ruit scherfwerend. In het geval van een ongeluk zullen de ruitsplinters op de folie blijven plakken, waardoor de kans op een letsel door glas veel minder wordt. Zonder je autoramen te tinten krijgt de zon ook vrij spel op het dashboard, leer, bekleding en het tapijt wat leidt tot uitdroging, barsten en scheuren. En privacy in de auto is natuurlijk ook niet onbelangrijk!

  • Privacy
  • Beschermd het leer in het interieur en voorkomt scheuren en barsten
  • Bescherming tegen UV-straling
  • Minder warmte in de auto
  • Meer veiligheid bij glasbreuk (getest volgens de norm NEN prEN 12600)
  • Strakke styling van je auto

Neem nu contact op om een afspraak te maken:


Afspraak inplannen

Voordelen Ramen blinderen


Minder warmte in de auto

Afhankelijk van het type blindeerfolie wordt tot wel 85% van de warmte buiten buiten gehouden.

Bescherming tegen UV-straling

De folie beschermd het leer in het interieur en voorkomt scheuren en barsten.

Meer privacy

Door je ramen te blinderen geniet je van meer privacy in je auto.

Strakke styling

Door je ramen te blinderen krijgt je auto een strakke en premium look.

Offerte op maat


Contact Us